Frontendutvecklare

innovation_faq_1200x400px.jpg

Är du en senior frontendutvecklare, älskar ny teknik och vill vara med att skapa ett banbrytande system för behörighetsutbildning? Då har vi tjänsten för dig!

Vem är vi?

STR Service AB är den ledande aktören inom utbildningsmaterial för körkortsutbildning och digitala system för behörighetsutbildning. Vi har under de senare åren befunnit oss på en utvecklings- och digitaliseringsresa i rasande fart för att möta marknadens behov av kvalitativa digitala produkter inom vårt segment. Vi kan stolt säga att vi lyckats mycket bra med detta.

Affären växer och vi har nu behov av att utöka vårt utvecklingsteam. Därför söker vi nu dig som vill vara med på den resan tillsammans med oss!

En dag hos oss!

Idag valde du att arbeta från kontoret där du har egen arbetsplats i moderna lokaler, som vanligt startar dagen med en daily-standup med utvecklingsteamet, efter det äter du gemensam frukost med kollegorna i köket.

På förmiddagen behöver du sitta ner med en av arkitekterna för att reda ut ett par av dina userstories i devOps du arbetar med just nu som ska ge multilanguage stöd i vår app körkorsboken.se.

Efter att du fått klarhet i detaljerna hinner du checka in ett en pull-requests för granskning innan lunch.

På lunchen passar du på att klämma in ett snabbt träningspass på vårt gym innan du värmer gårdagens lasagne.

Senare på eftermiddagen samlas hela teamet för en sprintplanering för kommande tvåveckorsperiod där vi även genomför en retro för perioden som varit, samarbetet i teamet fungerar bra men vi identifierar en förbättringspotential i nuvarande bugghanteringsprocess där vi beslutar att göra ett par mindre justeringar inför nästa sprint.

Vem är du?

Du är en erfaren applikationsutvecklare som har stenkoll på React, Typescript och css, du ser Azure som din naturliga spelplan och brinner för en bra användarupplevelse.

Du gillar att vara med och påverka och få möjligheten att skapa moderna system med högt kundvärde från grunden, du trivs i en agil miljö där du får arbeta med att skapa helt nya system såväl som att vidareutveckla befintliga.

Förutom en gedigen utvecklarbakgrund tror jag också att du har erfarenhet från flera andra team och leveranser och i detta förmågan att identifiera förbättrande justeringar i processer, arbetssätt och verktyg.

I teamet du arbetar du tillsammans med andra, utvecklarkollegor, arkitekter och produktägare där vi tillsammans har ett nära samarbete med affären.

Varför ska du välja oss?

Du kommer att vara en viktig pusselbit där din kompetens och ditt engagemang spelar roll och gör skillnad och där vi erbjuder dig ett intressant, utmanande och utvecklande arbete hos ett företag som ligger i framkant när det gäller såväl spetskompetens inom vårt specialistområde som en modern arbetsgivare som arbetar aktivt för en arbetsplats med högt i tak och hög medarbetartrivsel.

Hos oss får du möjlighet till stort eget ansvar och påverkan på ditt arbete som du kommer att utföra i samarbete med kollegor som kännetecknas av våra värdeord som är samarbete, kunskap och engagemang. Vi erbjuder dig goda förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid och andra attraktiva förmåner. Förresten, sade vi att vi är superstolta över våra produkter och vår arbetsplats? Det är vi verkligen och vi ser fram emot att välkomna dig som en del av teamet.

Kvalifikationer:

 • React
 • Typescript
 • CSS/SASS/LESS
 • MUI
 • Responsive design
 • React router
 • Storybook
 • Recoil
 • Redux
 • UX/UI
 • .Net, C#

Hur, var och när?

Är du intresserad av tjänsten så skickar du ansökan till Operativ chef för STR Media och IT ronnie.astrand@str.se

Vi kommer att hålla intervjuer löpande och i din ansökan vill jag att du skickar med ditt CV och ett kortfattat personligt brev och löneanspråk.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid som föregås av sex månaders provanställning. Löneformen är fast lön och individuell lönesättning tillämpas.

Tjänstens placeringsort är Landskrona med nära anslutning till tåg- och busstationen med bra kommunikationsmöjligheter både norr och söderut vilket ger goda möjligheter för smidig pendling.

Tillsättningsdatum diskuteras med rätt kandidat, vi vill såklart gärna att du ska bli en del av teamet så snart som möjligt men vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person för tjänsten.

Är det just du som är rätt för tjänsten? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt.

Sammanfattning av tjänsten:

Tjänst: Frontend utvecklare

Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning tillämpas)

Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Landskrona

Lönenivå: Individuell lönesättning tillämpas

Närmaste chef: Ronnie Åstrand

Kontaktperson:

Ronnie Åstrand – Operativ chef – ronnie.astrand@str.se

Malin Hansson – HR- ansvarig - malin.hansson@str.se