Medlemsförmån • Ryds Bilglas

Ryds Bilglas har ambitionen att bli en föregångare inom hållbart företagande. Det betyder att de gör och behöver göra fler insatser för att deras arbete ska bli lite grönare – i allt från materialval och interna transportmedel till valet av lånebil. I samarbete med STR erbjuder Ryds Bilglas dig som medlem förmåner för byte av bilglas.


medlemsformaner_verktygen_300x300px.png   Kategori: Verktygen 🔒 Ta del av avtalet som medlem

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget, som är en del av koncernen Cary Group AB, grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och har idag anläggningar över hela landet, med fler än 150 verkstäder och cirka 450 anställda.

Ryds Bilglas har ambitionen att bli en föregångare inom hållbart företagande. Det betyder att de gör och behöver göra fler insatser för att deras arbete ska bli lite grönare – i allt från materialval och interna transportmedel till valet av lånebil. De utvecklar smartare sätt att ta hand om bilar, för en mer hållbar värld.

Till exempel sparar Ryds Bilglas 44 kilo CO2 genom att laga i stället för att byta ruta. Och alla rutbyten klimatkompenseras till 100%. Att arbeta mer klimatsmart handlar för Ryds Bilglas om att hitta de gröna alternativen i allt de gör. Deras ambition är att bli ett av de mest hållbara företagen i deras bransch med stark koppling mellan affärsstrategi, varumärkesvärde och hållbarhetsarbete.

 

Vår ambition är att bli ett av de mest hållbara företagen i vår bransch med stark koppling mellan affärsstrategi, varumärkesvärde och hållbarhetsarbete.  
rydsbilglas2_1200x400px.jpg